Jubileum event Gefeliciteerd! Uw bedrijf bestaat zoveel jaar. Een gebeurtenis die u graag wilt vieren met uw bedrijf en de mensen die daar dichtbij staan. Een herdenking die u niet zomaar laat schieten.
Een nieuw begin U opent een nieuwe vestiging, wat natuurlijk een feestelijke gebeurtenis is. Een positieve bevestiging in bedrijfsmatige zin. Trotsheid staat centraal tijdens uw event. Een nieuw product of een nieuwe dienst die u goed in de markt wilt zetten. ‘’Een goed begin, is het halve werk’’. Wij helpen u graag met de presentatie van uw product, ook marketingtechnisch.
Corporate event Een populair marketingmiddel. Een zakelijk feest met de sfeer van een gezellig festival. Een publieksevent waar u uw bedrijf aan kan koppelen. Met de evenementen/festivals van tegenwoordig, zijn er voldoende mogelijkheden. En zet uw medewerkers centraal.
Medewerkers event Uw werknemers, waar u niet zonder kunt. Een dag, of weekend, die bedoeld is om gezamenlijk een leuke tijd te beleven. Wij inventariseren wat belangrijk is en werken dit uit in diverse activiteiten.
Onderdelen van het Organiseren

 

Creating Memories
Since 2006