SAAMHORIGHEID
Vanuit de Breakout Run was er de wens om partners te bedanken en daarnaast nog meer te binden aan het evenement, meer dan alleen een sponsoring of betrokkenheid op het evenement. Samen met Partycrew Business is er gekeken naar de mogelijkheden, waarna het idee van de Businessborrel tot stand kwam.

De insteek van de Businessborrel was informeel, maar het moest wel om saamhorigheid draaien. Hiermee staan ze jaarlijks stil bij het feit dat onze partners belangrijk zijn voor het evenement. Gezamenlijk hebben zij het evenement gemaakt tot wat het nu is!
DE BUSINESSBORREL
De avond wordt gestart met een uitgebreid diner, waarop volgend een presentatie gegeven wordt over plannen van aankomende editie. Na het informatieve gedeelte van de avond gaan we langzaam over tot de netwerkborrel, waar overige genodigden zich bij konden aansluiten. Om de stemming informeel te houden en het ijs tussen onbekenden te breken werd er tijdens het netwerken een ludieke quiz gespeeld waarbij samengewerkt moest worden. Uiteindelijk is de avond afgesloten met muzikaal entertainment onder het genot van culinaire hoogstandjes en heerlijke drankjes.
'Veel nieuwe contacten opgedaan, en we zullen zien of we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen. Een zeer geslaagde avond!'
Partner Breakout Run
Partycrew Business Borrel
HET TOTAALPLAATJE
Een informele avond vol gezelligheid, entertainment, en die in het teken stond van saamhorigheid en netwerken. Waardoor de partners op een bijzondere wijze aan de Breakout Run verbonden worden. Zodat de Breakout Run nog vele jaren op deze manier georganiseerd kan worden.