125 JAAR
Een geheel feestweekend wat in het teken staat van dit jubileum. Van der Heijden is opgebouwd door jong en oud, iets waar ze zeer trots op zijn. De wens van de broers Herbert & Arno van der Heijden was dan ook snel duidelijk. Dit weekend moest in het teken staan van de drijfverende krachten achter dit bedrijf en waar hun trouwe klanten en trotse medewerkers in de schijnwerpers gezet werden.

Waarden als: trots, waardering en familiegevoel stonden centraal tijdens dit feestweekend.
HET VOORTRAJECT
Totale ontzorging van het evenement, klinkt natuurlijk leuk en uitdagend, maar er komen heel wat zaken bij kijken. Partycrew nam de uitdaging aan en zorgde voor een op maat gemaakt jubileumevent voor van der Heijden.

Alleen al in het voortraject moest er gedacht worden aan o.a. een persoonlijke video uitnodiging, het contact met de genodigde in de aanloop van het evenement en een evenementenlogo. Om vervolgens tijdens het evenement de volledige productie op ons te nemen zodat zowel de opdrachtgever als de genodigde volledig ontzorgt worden. Om dit allemaal soepel te laten verlopen, wordt alles van te voren goed uitgewerkt. Aan veel kleine details was gedacht, bijvoorbeeld de aankleding op de externe locatie(s), een welkomstkaartje op de hotelkamers, maar ook de markering voor de positionering van de groepsfoto.
Partycrew van der Heijden Bouw & Ontwikkeling
Bekijk de Video
Het Feestweekend
Vrijdagochtend vertrok het vaste personeel en hun partners, waarmee het weekend van start ging. 3 dagen vol gezelligheid en activiteiten stonden op de planning. Volledig ontzorgt door Partycrew, zodat iedereen optimaal kon genieten van dit weekend.

Na uitgebreid gegeten en geborreld te hebben op vrijdag, start de zaterdag vroeg in de ochtend met een een citygame in Almelo. Na deze teambuilding activiteit stond er een walking diner in verschillende restaurants gepland. Waarna er met een volle buik gefeest werd tijdens het optreden van Jan Smit. Om de zondag af te sluiten met een familiedag, waar alle gezinnen van het vaste personeel, oud personeel en klanten van het bedrijf uitgenodigd waren. Op deze familiedag was het 'festival terrein' van ons publieks evenement omgetoverd tot het 'van der Heijden' Circus.

Een mooie afsluiter van een gezellig, voldaan, en feestend weekend, iets wat niet snel vergeten wordt.
Totale Ontzorging
Een weekend vol entertainment, vele activiteiten, heerlijk eten en borrelen, waar ook een gedeelte saamhorigheid & teambuilding in terugkwam. Wat is hierin belangrijk? Een professioneel team dat de organisatie in handen heeft, maar niet opvalt. ‘Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet’.