DE VOORBEREIDING
Als eerste ging Partycrew aan de slag met het maken van een landingspagina waar men zich kon aanmelden voor de eindejaarsborrel. Dit zodat Spierings duidelijk inzicht kreeg in het aantal medewerkers die er van op de hoogte waren en uiteindelijk daadwerkelijk aanwezig.

Daarvoor moesten de medewerkers wel op de hoogte gebracht worden. Dit werd gedaan door middel van het ontwerp en verspreiding van posters/banners. Deze waren natuurlijk te zien bij het bedrijf zelf. Naast verspreiding op het bedrijf kregen de medewerkers ook de digitale uitnodiging verstuurd. Een goede voorbereiding is het halve werk.
DE LOCATIE
Partycrew is gaan kijken naar verschillende locaties om de eindejaarsborrel uit te voeren. Uiteindelijk werd dit een externe locatie in het centrum van Oss. Gedecoreerd zodat dit in de sferen was van een eindejaarsborrel met de huisstijl-kleuren van Spierings.
Partycrew Spierings Eindejaarsborrel
DE EINDEJAARSBORREL
Het laatste grafisch ‘element’ was te zien want de medewerkers hadden allemaal een polsbandje om, dit ter herkenning voor het horecapersoneel op de externe locatie. Een leuke activiteit in de vorm van een ‘curling-competitie’ om deze avond goed te starten. Uiteindelijk een groot feest wat goed werd afgesloten omdat elke medewerker de keuze had om met een van tevoren afgesproken taxi naar huis te gaan.
TOT SLOT
Een externe locatie, een groot feest, en verschillende grafische elementen. Wij hopen dat de medewerkers van Spierings Mobile Cranes een geweldige avond hebben gehad.