Wie is PARTYCREW
Ons Verhaal

Het bedrijf Partycrew is in 2006 opgericht en maakt sindsdien een snelle groei door. Na het geslaagde eerste jeugdevenement in discotheek de Morgenzon, werd het succesvolle concept verspreid naar talloze discotheken in Nederland.

Inmiddels heeft Partycrew een breed portfolio opgebouwd met sterke indoor-/ outdoor en sportevenementen voor alle leeftijden. Hierdoor is het bedrijf een gevestigde naam in evenementenland geworden, met meer dan 10 verschillende concepten en meer dan 50.000 bezoekers per jaar!

Het Team

alt text
Brent
van Dulmen
alt text
Wouter
van Sonsbeek
alt text
Luuk
van der Doelen
alt text
Iris
Derksen
alt text
Remy
van der Kwartel
alt text
Fabienne
van Berkum

2006

In 2006 vindt in discotheek de Morgenzon in Zeeland het eerste Partycrew evenement plaats. Toentertijd was de organisatie zelf nog op jongere leeftijd en werd er gekozen om een evenement te organiseren voor 14 jaar en ouder. Dit bleek een uniek concept te zijn en werd een enorm succes. Meerdere discotheken stonden in de rij om op hun locatie een 14+ evenement te organiseren.

2009

In 2009 organiseert Partycrew meer dan 50 evenementen verspreid over een groot aantal discotheken in Nederland. Omdat deze evenementen goed bezocht worden, wordt er besloten om het een stapje groter aan te pakken. Partycrew’s eerste outdoor Festival is een feit. Met namen als Afrojack, Don Diablo, D-block & S-tef-an is Amnesia Outdoor een Festival waar meer dan 6.000 bezoekers op afkomen.

2012

De discotheekbranche in Nederland ligt geheel op zijn gat en veel discotheken sluiten. Doordat Partycrew veel ervaring heeft in het organiseren van evenementen gaat Partycrew zich in plaats van discotheken meer op Festivals richten. Met de organisatie van onder andere LEF en de sportevenementen HockeyLoverz en de Breakout Run wordt de basis gelegd voor een evenementenorganisatie met een landelijk bereik.

2015

Evenementen als HockeyLoverz en de Breakout Run groeien uit tot internationale concepten waarbij naast bezoekers uit Nederland ook veel internationale gasten komen. Naast de groei van de Festivals komen er ook nieuwe festivals bij. Zo krijgt het LEF Festival het winterse broertje Vorstival en wordt er in Langenboom, Long Tree Festival georganiseerd.

2018

Vandaag de dag organiseert Partycrew nog steeds eigen evenementen zoals Breakout Run, LEF Festival, Fabulous United, Springkussen Festival en Vorstival. Naast eigen evenementen wordt de kennis en expertise van Partycrew steeds vaker door andere partijen opgemerkt en ingeschakeld. Zo is Partycrew de medeorganisator achter evenementen als Absolute Orange, Woerdens Lentefestival, Klûnen in Oss en Klompenrock. Daarnaast organiseerde Partycrew meerdere bedrijfsevenementen zoals het 125-jarige jubileum van Bouwbedrijf van der Heijden.

Creating Memories
since 2006