Wie is PARTYCREW
Ons Verhaal

Het bedrijf Partycrew is in 2006 opgericht en maakt sindsdien een snelle groei door. Na het geslaagde eerste jeugdevenement in discotheek de Morgenzon, werd het succesvolle concept verspreid naar talloze discotheken in Nederland.

Inmiddels heeft Partycrew een breed portfolio opgebouwd met sterke indoor-/ outdoor en sportevenementen voor alle leeftijden. Hierdoor is het bedrijf een gevestigde naam in evenementenland geworden, met meer dan 10 verschillende concepten en meer dan 50.000 bezoekers per jaar!

Het Team
alt text
Brent
van Dulmen
alt text
Wouter
van Sonsbeek
alt text
Luuk
van der Doelen
alt text
Iris
Derksen
alt text
Remy
van der Kwartel
alt text
Fabienne
van Berkum

2006 2012

In 2006 ziet Partycrew het levenslicht. Het eerste evenement vond plaats in de Morgenzon te Zeeland. De discotheek-branche in Nederland was op zijn retour en Partycrew speelde daar slim op in met haar unieke concepten gericht op de jeugd. Meerdere discotheken stonden in de rij voor concepten als ‘Amnesia’ of ‘Supremo’.

Partycrew evolueerde steeds meer tot een volwaardige organisatie met soms wel 50 evenementen in één jaar. Behoeftes van de bezoekers veranderde met de tijd; men wilde meer én groter. Hiermee waren Partycrew’s eerste festivals geboren.

2012 2017

De jaren erna zijn kenmerkend door de verdere opmars van festivals. De discotheekbranche in Nederland was geheel ingestort en veel discotheken sloten hun deuren. Partycrew ging zich steeds meer richten op deze nieuwe festivalbranche. Met de organisatie van onder andere LEF en sportevenementen als HockeyLoverz en de Breakout Run wordt de basis gelegd voor een evenementenorganisatie met een landelijk bereik.

Deze evenementen groeien later uit tot internationale concepten waarbij naast bezoekers uit Nederland ook veel internationale gasten komen. Naast de groei van de Festivals komen er ook nieuwe festivals bij. Zo krijgt het LEF Festival in 2015 het winterse broertje Vorstival en wordt in datzelfde jaar in Langenboom ‘Long Tree Festival’ geboren.

2017 Heden

Vandaag de dag organiseert Partycrew nog steeds een aantal festivals in eigen beheer. Maar naast deze eigen evenementen wordt de kennis en expertise van Partycrew ook regelmatig door andere partijen ingeschakeld. Zo worden er vaak facetten of zelfs complete festivals uit handen genomen zodat de opdrachtgever zich kan focussen op andere zaken.

In 2017 heeft tevens het startschot geklonken van Partycrew Business; Creating Memories werd vanaf toen ook toegepast in de zakelijke branche. Dit kan uiteenlopen van een business borrel of opening, tot aan een jubileum.

Creating Memories
since 2006