Partycrew Business richt zich op de zakelijke markt en biedt hier gepersonaliseerde evenementen aan die nauw aansluiten op de wensen van de opdrachtgever, de bedrijfscultuur en de identiteit van de organisatie.

Het kan een evenement zijn voor de werknemers, om hen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet, een jubileum dat op een mooie wijze gevierd mag worden, of misschien een nieuw pand wat geopend wordt.

Het evenement kan ook ingezet worden als marketingmiddel om bijvoorbeeld een nieuw product op de markt te brengen. Samen met de opdrachtgever, zal Partycrew Business kijken naar de mogelijkheden.

Jubileum Opening Presentatie Creativiteit Gepersonaliseerd Trots Medewerkers Business Festival Live Actief Entertainment
Creating Memories

Media &
Vormgeving.

Een volledige huisstijl aanbieden die gecommuniceerd kan worden aan genodigden. Daarnaast kan deze huisstijl tijdens het evenement gebruikt worden in uitingen, bewegwijzering, signing en meer. Naast het grafische aspect is het ook mogelijk om producten te leveren op het web, of het aanleveren van een video. Denk hierbij aan een online registratiepagina voor bezoekers of het nagenieten van een aftermovie. Ook al eens nagedacht aan een evenementlogo?

 

Creating Memories
Since 2006